Behandle lus

Du eller barnet ditt har fått hodelus. Ta det med ro. Det finnes rask og effektiv hjelp. Hvis du allerede har et av Linicin-produktene kan du starte lusebehandlingen med en gang.

Behandle lus

Har du ikke Linicin i huset, sjekk produktoversikten for å finne ut hvilken lusebehandling som passer best for deg, eller prøv Linicin velger her.

 

Linicin Pluss 15 min Shampoo

Linicin Pluss Shampo passer til kort, tynt hår og har en beskyttende effekt i etterkant av behandlingen.Kan bruker av alle over 1 år. Påføres i tørt hår.
Les mer 

Linicin Pluss 15 min Lotion

Linicin Pluss Lotion passer til langt, tykt eller krøllete hår og har en beskyttende effekt i etterkant av behandlingen.Kan brukes av alle over 1 år. Påføres i tørt hår.
Les mer 

Linicin 15 min Solution

Linicin 15 min Solution kan brukes av  alle over 6 måneder - også du som er gravid eller ammer.Påføres i tørt hår. Passer til langt, tykt eller krøllete hår.
Les mer 

Linicin 10 min Shampoo

Linicin 10 min Shampoo er en rask behandling av lus. Passer til kort, tynt hår.Kan brukes av alle over 2 år og anvendes i fuktig hår.
Les mer

Linicin Prevent Spray

Forebygging

Selv om barna dine, andre familiemedlemmer eller mennesker du omgås har fått lus, kan du slippe unna. Linicin Prevent Spray gjør håret ditt utilgjengelig for lus.
Kan brukes av alle over 2 år og sprayes i tørt hår.
Les mer