Linicin 10 min Shampoo

Om du eller dine barn har hatt lus, vet du at behandlingen både kan være tungvint og langtekkelig. Men ikke med Linicin!

Linicin 10 min Shampoo

Linicin 10 min Shampoo er et effektivt lusemiddel som fjerner hodelus og hindrer utviklingen av luseegg. Prosessen er både rask og enkel, noe alle foreldre setter pris på!
Linicin 10 min Shampoo passer til kort, tynt hår. Kan brukes av alle over 2 år og anvendes i fuktig hår.

Linicin Shampoo er et naturlig lusemiddel uten giftstoffer eller insektmidler. Lusene kveles i løpet av få minutter. Dette betyr at du for eksempel kan gjennomføre behandlingen under det vanlige kveldsstellet. Fukt håret og tørk det lett med et håndkle før du masserer sjampoen inn i hodebunn og ut i hårtuppene. Bruk 1/2 flaske sjampo til skulderlangt hår og hele flasken til lengre hår. La det sitte i håret i 10 minutter. Deretter skyller du ut sjampoen med lunkent vann og grer håret grundig med en fintannet kam. Gjenta behandlingen etter 9–10 dager for å fjerne eventuelle nyklekkede luseegg.

Linicin Shampoo hindrer utviklingen av egg, men det skader ikke å være på den sikre siden!
Det er ingen risiko for resistensutvikling da Linicin kun virker mekanisk. Inneholder ikke giftstoffer eller parabener.

Ingredienser i Linicin 10 min Shampoo
Vann, kokamidopropylbetain, glyceryllaurat, polyglyseryl-3-kaprat, dimetylglutarat, dimetyladipat, laurylglukosid og grapefruktekstrakt.

Brukerveiledning, trinn for trinn

Film - Linicin Shampoo

I filmen viser vi hvordan du bruker Linicin 10 min Shampoo når ditt barn har fått lus.