Linicin 15 min Solution | Linicin

Linicin 15 min Solution

I likhet med alle Linicins naturprodukter inneholder den verken insektmidler eller giftstoffer. Det milde preparatet er basert på ingredienser som brukes i hygieneprodukter for barn, og kan trygt brukes på barn over 1 år. Er også helt ufarlig for gravide og ammende. Kontrollerte dermatologiske tester på frivillige har gitt svært positive resultater.

Bli kvitt lusen

Fordel oppløsningen i hår og hodebunn og masser godt inn uten å tilsette vann. Etter 15 minutter vasker du håret nøye med vanlig sjampo. Deretter grer du håret med den fintaggede kammen som følger med. Skyll håret grundig til slutt. Gjenta behandlingen etter 9 –10 dager for å fjerne eventuelle nyklekkede luseegg.
Linicin Solution hindrer utviklingen av egg, men det skader ikke å være på den sikre siden! Det er ingen risiko for resistensutvikling da Linicin kun virker mekanisk. Inneholder ikke giftstoffer eller parabener.

Ingredienser i Linicin Solution

Dimethicon, tocopherol acetat (vitamin E), prunus dulcis (mandelolje), prunus armeniaca (aprikoskjerneolje).

Brukerveiledning, trinn for trinn

 Slik går du frem med Linicin Solution


Film - Linicin Solution

I filmen viser vi hvordan du bruker Linicin 15 min Solution når ditt barn har fått lus

Loading the player...

Kjøp Linicin 15 min Solution online

  • Enkel og rask bestilling online
  • Velg ditt apotek under

Du forlater nå Linicin.no

Du har valgt en lenke som tar deg til en annen nettside. Klikk avbryt for å bli på denne siden, eller fortsett for å gå videre